Un sufleţel

c4f0169d94b9b9665ac43bd90b4e2441

Sursa: pinterest.com

Un suflet pur. Un suflet inocent. Un suflet speriat, afectat de luptele „oamenilor mari”. Un suflet căruia i s-a furat copilăria şi i s-a înlocuit cu război. O asftel de inocenţă n-ar trebui implicată într-o luptă între religie/politică/alte lucruri pentru care oamenii n-ar să se lupte. Nici n-ar trebui să existe războaie. De ce să te războieşti doar pentru că vecinul e diferit faţă de tine? De ce să te războieşti dacă vecinul are altă religie? Acceptă şi respectă ceea ce alege el (atâta timp cât nu-i răneşte pe cei din jur). Acceptă-i şi respectă-i religia. Acceptă şi respectă dacă alege să fie ateu sau agnostic. Acceptă-i şi respectă-i naţionalitatea. Acceptă şi respectă.

De ce să răneşti suflete nevinovate? Ai o dorinţă acerbă de a te război? De preferat ar fi să te abţii. Descarcă-ţi ura (absolut neîntemeiată) altfel. Dacă nu îţi poţi reţine instinctele de animal, pleacă într-un pustiu şi luptă-te singur. Loveşte-te singur. Bombardează-te, mă. Să-i răneşti pe alţii nu e o soluţie pentru a-ţi opri ura. Provoci suferinţă mult prea multă şi multor persoane care nu merită. Şi să nu mai vorbim de copii. Distrugi viitorul. Distrugi minţi în care poate se află antidotul pentru cancer sau soluţii pentru diferite probleme ale omenirii.

Oamenii distrug inocenţa, distrug ceea ce a mai rămas bun. Se pare că nu se gândesc la copii şi la ceea ce sunt supuşi… Sufleţele nevinovate, prinse într-un haos creat de ură şi de imposibilitatea unora de a accepta ce alţii reprezintă.

De ce război? De ce nu pace?

Şi când te gândeşti că nu e singurul sufleţel ce trece prin asta…

Mai multe despre băieţel aici.

Reclame

Lasă un răspuns :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s