Conferinţă la FSPAC

Joi, 14 aprilie, am participat la o conferinţă foarte interesantă, organizată de FSPAC, în parteneriat cu Charles Wratto Foundation, pe tema Children as Machinery of War & the Destruction of Destinies.

A fost genul acela de conferinţă ce îţi deschide ochii, ce te face mai conştient de ceea ce se întâmplă în lume, care te ajută să înţelegi că, uneori, viaţa nu e aşa de simplă pentru toţi şi că oamenii sunt mai puternici decât cred.

Long story short, Charles Wratto, doctorand la facultatea mea, FSPAC, este un fost copil-soldat din Liberia (Africa), care luptă pentru a construi o şcoală în comunitatea lui, în Kparblee (Liberia). A trecut prin multe şi a fost îndeajuns de puternic pentru a rezista războiului şi a ororilor ce le aduce acesta. Află mai multe aici.

Charles şi-a înfiinţat propria fundaţie, Charles Wratto Foundation, prin care strânge bani să construiască şcoala. Hai să-l ajutăm! Donează aici sau, dacă nu poţi să donezi, dă un share. Spread the world.

Educaţia e foarte importantă, iar ceea ce face el e de admirat. Sper că asta o să facă oamenii să conştientizeze că e mai important să foloseşti banii în scopuri educative şi de binefacere, nu pentru războaie cauzate de religie sau alte lucruri ce distrug lumea, în loc să o facă mai bună.

„The planet does not need more successful people. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kind.”

Reclame

Lasă un răspuns :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s