Cum poţi pierde ceea ce nu ai

Îţi place să vorbeşti cu ea, îţi place să îi descoperi tainele sufletului, îţi place să descoperi chiar şi întunericul ce se ascunde acolo. Ai merge să o cauţi în cel mai întunecos colţ al lumii. Ţie nu ţi-ar fi frică. Îţi place să o faci să râdă pentru că vrei să o vezi fericită. Te intrigă. Te uimeşte. I-ai spune cuvinte frumoase în fiecare zi. Te face să vrei să ştii mai multe despre ea. Şi astfel, îţi doreşti să fie a ta pentru că ai impresia că nu te-ai plictisi niciodată de ea. O crezi unul dintre marile mistere ale lumii.

Dar ceea ce nu te lasă în pace e faptul că nu e a ta. Ai pierdut-o înainte să fie a ta. Ţi-a fost luată şi acum ai rămas doar cu plăcerea revederii în zile stoarse de energie. Ai rămas singur cu întunericul. Şi ce întuneric frumos avea în sufletul ei, poezii ale cenuşiului existenţial, ale unui Univers pierdut prin părul ei şi pe mâinile ei subţiri ce aduc a mâini de pianist.

Când credeai că poate fi doar a ta, pământul s-a cutremurat, iar tu ai pierdut-o printre clădiri prăbuşite şi pe străzi pustii. O cauţi strigând printre ruine cu ochii trişti şi însetaţi de chipul acela frumos. De ce o mai cauţi? De ce te chinui aşa? Ştii că nu e bine, ştii că ţi-a scăpat printre degete înainte să afli cine e cu adevărat.

Chiar când să o prinzi de mână, a dispărut. O fantomă. Te bântuie oricât vrea ea, dar nu îşi face apariţia pe cât ai vrea. Voiai să îi descoperi lumea şi să trăieşti şi tu în lumea ei, voiai să o salvezi de orice ar putea-o răni, o voiai pe ea, dar se pare că viaţa, jocul în care cu toţii avem un scop, nu voia ca ea să fie scopul tău. Povestea nu a început acum, dar ar putea avea un început mai târziu. Sau niciodată.

(A fost o provocare haha! Dar asta m-a ajutat pentru că mi-a pus mintea în mişcare. Mulţumesc, prietene! Sper să-ţi placă (: )

1246_34108dc18b2359a7ab7008f29d6bda48

Reclame

Lasă un răspuns :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s