Gânduri din noapte şi din zi

tumblr_n87b0nKGtn1rnomozo1_500Dai totul şi primeşti foarte puţin sau chiar nimic în schimb. Dai totul pentru ceilalţi, pentru acei oameni fără de care nu
 ai putea trăi. Îţi doreşti ca ei să fie bine şi fericiţi şi de aceea le oferi iubirea, fericirea, zâmbetul, sclipirea din ochi, toată atenţia, orice, lor. Până şi sufletul ţi-l oferi pe o tavă de iubire încrustată cu mii de zâmbete de-ale tale, acoperită cu o pânză făcută din fericirea ta. Îţi oferi părţi din inimă ca breloc celor la care ţii.

Şi, la un moment dat, rămâi singur. Nu mai e nimeni în jurul tău. Nu mai e nimeni acolo ca să i te confesezi, ca să-i spui ce ţi s-a întâmplat, să-i spui cum te mai simţi, ca să te ajute fiindcă ai rămas gol. E pustiu. Ai nevoie de cineva, dar tot ceea ce vezi în jurul tău e infinitul. O cameră întunecată a cărei sfârşit nu-l găseşti. Nu-i vezi colţurile, nici uşa. Deasupra ta sunt mii de stele. Strălucesc şi e ciudat că nu ştii unde eşti. Poate nu e o cameră, poate e universul din tine. Doar tu şi el, tu şi lumea ta, o lume inventată de mintea ta confuză. Ea e cu tine, ea şi imaginaţia. Dacă nu erau ele, lumea ta ar fi căzut. Totul ar fi real şi n-ai putea să fugi unde vrei, să fugi în lumea ta utopică, unde eşti tot singur, dar eşti fericit. Sau, cel puţin, unde uiţi că există o lume reală, care te înnebuneşte.

În fine, nu poţi să ai ce vrei. Cică trebuie să te mulţumeşti cu ce ai. O să încerc. Nu că n-aş fi încercat până acum, dar nu vreau să am nevoie de oameni ca să fiu mulţumită şi fericită. Şi, oricum, n-am de gând să stau locului, n-am de gând să mă mulţumesc cu ce am, pentru că am nevoie să fiu tot mai bună în orice fac şi să-mi împlinesc visele. O să dau totul pentru ceilalţi în continuare şi o să-i iert, chiar dacă unele lucruri pe care le-au făcut nu pot să le uit.

(Dacă nu vă delectaţi cu cuvinte, atunci vă delectaţi cu Johnny Depp. 😉 haha)

Reclame

Lasă un răspuns :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s