Stai şi te gândeşti

Stai şi te gândeşti, cu cafeaua caldă în mâini. Dar nu ai la ce să te gândeşti. Viaţa ta a luat-o razna. Eşti peste tot şi nicăieri. Simţi totul sau nimic. Eşti totul sau nimic. Vrei să poţi să-ţi dai seama ce simţi în acest moment sau ce sentiment te domină, dar totul e aiurea. Ori eşti disperat că simţi prea multe în acelaşi timp, ori nu simţi nimic, eşti amorţit. Chestia e că sentimentele îţi sunt amestecate şi asta te face să simţi totul sau nimic.

E ca şi cum viaţa ar merge prea repede, la o viteză prea mare şi te năuceşte. Se formează un melanj din tot ce ce înconjoară, inclusiv sentimente. Cu bune, cu rele, se amestecă şi tu rămâi perplex. Nu scoţi nici un sunet. Respiri greu. E ca şi cum în acest moment înveţi să-ţi foloseşti aparatul respirator. Prea multe în acelaşi timp. Vrei să dai afară totul şi parcă ţipătul e singura salvare. Dar acum nu le mai simţi. Cumva le simţi, dar totuşi nu pe fiecare, nu există un dominant. Pur şi simplu sunt atât de amestecate, încât nici nu mai ştii ce se întâmplă.

Ei bine, se pare că ai găsit la ce să te gândeşti, iar cafeaua s-a răcit. Nu mai contează melanjul acesta. Nu mai are rost să te gândeşti. E prea mult.

november2012thoughtful1

Reclame

Lasă un răspuns :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s