Oamenii te uită

Oamenii te uită pentru că nu eşti important. Ei uită, dar tu nu trebuie să îi uiţi, mai ales dacă pe acei oameni îi iubeşti şi te fac fericit. Ei pot să te uite, dar tu nu-i uita. Lasă să treacă timpul şi iubeşte-i ca de obicei, ca şi cum ei tot mai fac parte din viaţa ta.

De fapt, ştii ce? Fă-i să nu uite de tine. Dacă sunt aşa de importanţi, de ce să îi faci să uite de tine? Dacă te fac fericit, dacă îi iubeşti, dacă nu poţi trăi fără ei, de ce naiba să îi laşi să te uite? Nu. Nu-i lăsa. Ţine-i bine. Mai spune-mi încă o dată: cât de mult îi iubeşti? Exact. Acum, du-te şi spune-le asta.

Dar… Dacă ei chiar te uită, indiferent de cât de mult te străduieşti să nu te uite? Ce mai faci atunci? Îi iubeşti. Te fac fericit. Ce-o să faci când nu vor mai fi pe lângă tine?

Dacă ei te uită, pentru că şi-au pierdut iubirea pentru tine? Dacă nu le mai pasă de tine? Iar tu încă mai speri, încă îi mai iubeşti atât de mult. Şi ei au renunţat deja la tine. Nu că ar fi dureros? Ca o injecţie, care nu are înăuntru medicamentul salvator, ci otravă. Ea se răspândeşte în tot corpul tău, devenit fragil în urma altor lupte pentru afecţiune. Îţi imaginezi durerea, nu?

În fine. Oamenii te uită, tu suferi, te întorci la viaţa ta mizerabilă, prefăcându-te că ei nici n-au existat, când ţie, de fapt, ţi-e foarte dor de ei şi mai ai încă speranţa aceea vagă că îi vrei în viaţa ta din nou. În cele din urmă, îi uiţi şi tu, dar fără să vrei.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Oamenii te uită&8221;

Lasă un răspuns :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s